De 9 Normen van Norma

De 9 Normen van Norma

Goede kwaliteit slaapt áltijd beter

 

Uw slaapcomfort ligt in goede handen bij Norma. Wij doen er alles aan om voor u de juiste slaapcomfort te vinden die u zoekt. Hoe doen we dat? Alle modellen en producten toetsen we aan onze eigen Normen. Zo garanderen we dat op alles van Norma onze Normen gelden.

1. Kwaliteit

Norma, goede kwaliteit slaapt beter. Daarom staat kwaliteit bij ons op één, op alle vlakken. Zo maken we alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen voor onze bedden en boxsprings. Maar ook de kwaliteit op de service en dienstverlening staat hoog in het vaandel. Al deze kwaliteit resulteert in het beste slaapcomfort voor u.

2. Vakmanschap

Vakmanschap bewijst zich door de jaren heen.
Al meer dan 135 jaar hebben we ervaring op het gebied van slapen en slaapcomfort. Ons vakmanschap zit boordevol kennis en expertise die we bundelen in ons assortiment van de matrassen en boxsprings. En u profiteert hier van!

3. Concreet

Een bed is heel concreet. En daar zorgen wij voor. Bij Norma hebben we vele modellen op voorraad, zodat u niet lang hoeft te wachten om te genieten van de slaapcomfort van Norma.
Wij, van Norma, weten hoe persoonlijk slaapcomfort is. Daarom vertalen wij uw slaapcomfort concreet naar een matras of boxspring van Norma.

4. Natuurlijk

Norma biedt een slaapoplossing voor iedereen. Wij hebben voor ieder wat wils. Hoe het bed ook wordt gebruikt, wij hebben altijd een ideale match. Daarom, natuurlijk een Norma. Want goede kwaliteit slaapt nou eenmaal beter.

5. Luxe

Luxe zie je niet alleen, dat voel je. Dat ervaar je. Beleef de nieuwe luxe van slaapcomfort. Luxe zit van binnen en van buiten. En daarom is luxe onze nieuwe standaard!

6. Tijdloos

Door jarenlange expertise

Toekomst voor tijdloze kwaliteit. Met alle ervaring en kennis die we door de 135 jaar hebben opgedaan zijn we een icoon geworden die tijdloos is op het gebied van matrassen en boxsprings. Altijd hanteren we een hoge kwaliteitsnorm, gebruiken we ons vakmanschap en is luxe onze nieuwe standaard.

7. Dutch Design

Norma is een Nederlands design. Nederlandse degelijkheid met hoogwaardige materialen. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn. Samen met alle dealers zorgen we ervoor dat iedere Norma-klant tevreden is en geniet van zijn Norma.

8. Optimaal comfort

Comfort is essentieel als het gaat om slapen. Na een drukke dag werken, studeren, sporten of welke activiteit dan ook is een goede nachtrust belangrijk. Norma heeft meerdere modellen zodat we altijd een optimale oplossing hebben voor je persoonlijk slaapcomfort.

9. Compleet

De boxspringsets van Norma zijn alle zeer compleet. Geen verrassingen met enorme meerprijzen voor maat of andere “normale” wijzigingen. Tevens heeft Norma bij alle sets luxe stoffen standaard en ook de toppers zijn altijd van de hoogste kwaliteit met latex kernen en afgewerkt met luxe stof. Dus altijd compleet! Gewoon lekker slapen