Huijer Slaapcomfort

 

Huijer Slaapcomfort is uw nachtrust expert

Een gezond mens brengt ongeveer één derde van zijn dag door in bed. Wie het geluk heeft de gezegende leeftijd van 90 jaar te bereiken, heeft daarvan dus 30 jaar geslapen. Wie die getallen op een rijtje zet beseft dat het onbestaanbaar is dat u concessies doet aan de kwaliteit van de slaapplaats? Het is met die missie – iedereen een perfecte nachtrust bezorgen – dat Ron en Marianne Huijer in 1983 de deuren openden van hun beddenwinkel. Vandaag de dag is Huijer Slaapcomfort in Gouda uw nachtrust expert – en dat zijn geen loze woorden! Graag stellen wij onszelf nader aan u voor.

Tweede generatie aan het roer
Inmiddels hebben de broers Mitch en Brandon Huijer als tweede generatie het roer van Huijer Slaapcomfort overgenomen. Dat de mannen ambitieus zijn blijkt wel uit hun streven niet alleen in de winkel aan de Zeugstraat 78-86 in Gouda de beste multi-brandstore te zijn. Ook online streven zij naar de nummer 1 positie, waarbij Huijer synoniem is voor een goede nachtrust. Voor de consument is verder kijken ook volstrekt overbodig: Huijer Slaapcomfort heeft alles onder 1 dak. Daar komt in 2019 nog de opening van een XXL vestiging bij. Voor ieders mogelijkheden zijn er bedden te vinden, van goede, betere tot beste kwaliteit. Of u nu het liefst op de rug, op de zij of op de buik slaapt, wij zorgen voor onafhankelijk advies op maat, waarbij we rekening houden met de volgende bepalende factoren:
Postuur
Lengte
Gewicht
Allergieën
Comfort
Wat vinden de klanten van Huijer Slaapcomfort?
Huijer Slaapcomfort levert service met een glimlach. Met diverse zaken leggen we onze klanten letterlijk en figuurlijk in de watten. Denk aan gratis bezorging, waarbij we niet uw aankoop op de stoep achterlaten maar in de slaapkamer brengen én monteren! Uw oude matras nemen we graag weer mee, zodat we zeker weten dat deze duurzaam wordt verwerkt. Een aanbetaling is niet verplicht, er is een garantie op omruilen en dit alles tegen de beste prijs. Wij stellen met trots dat u ook niet eindeloos hoeft te wachten tot uw aankoop beschikbaar is. Snelle levering met de allerbeste service is waar wij ’s avonds zelf lekker van slapen. Om de volgende dag weer fris voor u klaar te staan.
Huijer Slaapcomfort is een CBW-erkende winkel. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1!”

    CONTACTFORMULIER